x 

Winkelwagen is leeg
 
 
 

Lyli Cards helpt je graag om geld in te zamelen voor jouw goede doel. Of het nu gaat om 100 kaarten of 10.000 kaarten, een eenmalige actie of het verkopen vanuit een winkel, bij Lyli Cards is het allemaal mogelijk! We denken graag met je mee en kunnen meestal snel leveren.

  • Eenmalig
    Bijvoorbeeld voor een actie(week) op school of voor je vereniging. Het aantal kaarten kan variëren van 100 tot >10.000 stuks, de prijs is afhankelijk van de hoeveelheid kaarten die uiteindelijk worden verkocht voor de actie. Je kunt kiezen voor het verkopen van pakjes ansichtkaarten, kerstkaarten of per stuk verpakte wenskaarten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden en scherpe prijzen!
  • Regelmatig
    Heb je een winkel of verkooppunt aan huis? Of huur je af en toe een marktkraam om bijvoorbeeld spullen te verkopen voor het goede doel? Denk er eens over om Lyli Cards op te nemen in je assortiment. Wij bieden onze wenskaarten en ansichtkaarten aan tegen inkoopprijzen. De minimale afname is 100 stuks. Hoe meer kaarten je afneemt, hoe lager de inkoopprijs. (Let op: omdat wij niet BTW-plichtig zijn, wordt er geen BTW verrekend. Er is daarom ook geen BTW aftrek mogelijk.)
    Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Banner Verkooppunt