x 

Winkelwagen is leeg
 
 
 

Wenskaarten
Onze wenskaarten zijn gedrukt op stevig, gerecycled papier, met een prachtige, matte uitstraling. Bij de kaarten wordt een lichtbruine kraft envelop geleverd. Per wenskaart gaat 25 eurocent naar een goed doel.

Nostalgische wenskaarten
Onze nostalgische wenskaarten zijn gedrukt op stevig kaartkarton. De afbeelding op de voorkant loopt door op de achterkant van de kaarten. De nostalgische wenskaarten worden geleverd met een lichtbruine kraft envelop. Per wenskaart gaat 25 eurocent naar een goed doel.

Ansichtkaarten
Onze ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig, gerecycled papier met een mooie, matte uitstraling. Ansichtkaarten worden geleverd zonder envelop. Per ansichtkaart gaat 25 eurocent naar een goed doel.

Geurzakjes
Je kunt bij ons terecht voor een leuk aanbod geurzakjes van 'De Geur van Nostalgie'. De zakjes zijn per stuk verpakt in plastic. Achter op de zakjes is ruimte om iets te schrijven. Voor het versturen van een geurzakje per post gebruik je net als bij een kaart gewoon 1 postzegel. Per geurzakje gaat 25 eurocent naar een goed doel.
Wil je geurzakjes versturen in een passend envelopje? Kijk voor kleine kraft envelopjes onder de categorie 'Enveloppen'.

Labels
Onze kadolabels worden verkocht per vel (A4) van 10 stuks. Je kunt de labels langs een scheurlijn afscheuren. De labels bevatten een klein gaatje, zodat je ze met een stukje lint of touw kunt bevestigen. Per vel labels gaat 50 eurocent naar een goed doel.

Kado-envelopjes
Je vindt in ons assortiment ook kado-envelopjes. Leuk voor het geven van geld of cadeaupasjes. De envelopjes zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor bruiloft, verjaardag, bedankje, etc. De envelopjes hebben een afmeting van 8,5x12,5 cm.

Postzegels
Je kunt ook postzegels bestellen bij Lyli Cards. De opbrengst van deze postzegels is voor stichting Woord en Daad. De postzegels voor Woord en Daad kosten net zoveel als in het postkantoor. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen en toch steun je het goede doel! De postzegels worden verkocht per vel van 10 zelfklevende zegels. Eén vel kost 7,80 euro (vanaf 1-1-2018: 8,30 euro). Per vel gaat er 60 eurocent naar het goede doel. Je kunt de postzegels bestellen in de webwinkel.

Overige informatie
De kleuren van onze kaarten kunnen enigszins afwijken van de kleuren op je beeldscherm.

Voor alle afbeeldingen op deze website geldt: Copyright © Lyli Cards

Banner Verkooppunt