x 

Winkelwagen is leeg
 
 
 

Wenskaarten
Onze wenskaarten zijn gedrukt op stevig, gerecycled papier, met een prachtige, matte uitstraling. Bij de kaarten wordt een lichtbruine kraft envelop geleverd. Per wenskaart gaat 25 eurocent naar een goed doel.

Ansichtkaarten met envelop
Onze ansichtkaarten met envelop zijn gedrukt op stevig, mat structuurpapier. Deze ansichtkaarten worden geleverd met kraft envelop. De achterzijde van de kaart is geheel blanco. Per ansichtkaart gaat 25 eurocent naar een goed doel.

Overige ansichtkaarten
Onze ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig, gerecycled papier met een mooie, matte uitstraling. Overige ansichtkaarten worden geleverd zonder envelop. Per ansichtkaart gaat 25 eurocent naar een goed doel.

Handgemaakte kaarten
Zoals de naam al zegt, de kaarten uit deze categorieën zijn met de hand gemaakt en zijn hierdoor allemaal uniek. Kaarten met dezelfde code kunnen hierdoor onderling soms heel iets verschillen.
Per handgemaakte gaat 25 eurocent naar het goede doel.

Geurzakjes
Je kunt bij ons terecht voor een leuk aanbod geurzakjes van 'De Geur van Nostalgie'. De zakjes zijn per stuk verpakt in plastic. Achter op de zakjes is ruimte om iets te schrijven. Voor het versturen van een geurzakje per post gebruik je net als bij een kaart gewoon 1 postzegel. Per geurzakje gaat 25 eurocent naar een goed doel.
Wil je geurzakjes versturen in een passend envelopje? Kijk voor kleine kraft envelopjes onder de categorie 'Enveloppen'.

Labels
Onze kadolabels worden verkocht per vel (A4) van 10 stuks. Je kunt de labels langs een scheurlijn afscheuren. De labels bevatten een klein gaatje, zodat je ze met een stukje lint of touw kunt bevestigen. Per vel labels gaat 50 eurocent naar een goed doel.

Stickers
Onze stickers zijn er in diverse uitvoeringen. De stickers zijn te gebruiken als sluitzegels voor enveloppen of bijvoorbeeld als versiering van kadootjes. Kijk voor meer informatie en afmetingen bij het betreffende product.

Postzegels
Je kunt ook postzegels bestellen bij Lyli Cards. De opbrengst van deze postzegels is voor stichting Woord en Daad. De postzegels voor Woord en Daad kosten net zoveel als in het postkantoor. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen en toch steun je het goede doel! De postzegels worden verkocht per vel van 10 zelfklevende zegels. Eén vel kost 9,60 euro (2022). Per vel gaat er 60 eurocent naar het goede doel. Je kunt de postzegels bestellen in de webwinkel.

Overige informatie
De kleuren van onze kaarten kunnen enigszins afwijken van de kleuren op je beeldscherm.

Voor alle afbeeldingen op deze website geldt: Copyright © Lyli Cards, 2022

Banner Verkooppunt