PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Lyli Cards kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Lyli Cards, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een formulier op de website aan Lyli Cards verstrekt. Lyli Cards kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAARVOOR WIJ UW GEGEVENS GEBRUIKEN
Lyli Cards verzamelt uw persoonsgegevens om uw bestelling(en) te verwerken en contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt of als er een probleem is met betrekking tot uw bestelling. Daarnaast versturen wij enkele malen per jaar een nieuwsbrief naar de e-mail adressen die opgenomen zijn in ons mailing bestand.

HOE LANG WIJ UW GEGEVENS BEWAREN
Lyli Cards bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, of zolang noodzakelijk is in geval van wettelijke bewaarplicht. Voor de verkoopadministratie geldt een wettelijke bewaarplicht van 7 jaar.

DELEN MET ANDEREN
Lyli Cards verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Lyli Cards worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Lyli Cards gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Lyli Cards maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Lyli Cards heeft Google geen toestemming gegeven om via Lyli Cards verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via het contactformulier op deze website. Lyli Cards zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Lyli Cards neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Lyli Cards maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met Lyli Cards op via het contactformulier op deze website. Ook de overige contactgegevens vindt u op deze website onder de knop 'Contact'.

 

Lyli Cards, 2018